top of page
Hende den hvidhårede

​Siden min afgangseksamen fra Hellerup Tekstilakademi i 2003, har jeg arbejdet som selvstændig, hvor jeg bla har ejet og driftet metervare butik med tilhørende syværksted i Roskilde (Stofland). Udover at sælge metervarer og sytilbehør, syede jeg primært brude-, galla- og konfirmationskjoler på bestilling under navnet Le Krabú som jeg havde sammen med min svigerinde, Kristine Adeltoft fra Syværket

 

Finanskrisen i 2008 gjorde, at Kristine og jeg desværre måtte ændre kurs hver for sig. Jeg valgte, at supplere mit syværksted op med en luksusgenbrugsforretning med tøj og tilbehør, Secondstreet, som jeg driftede indtil 2011, hvor jeg solgte genbrugsforretningen fra og rykkede mit syværksted hjem i privaten, hvor jeg har været lige siden.

 

Min interesse for bæredygtighed har siden 2008 blevet en større og større del af min hverdag og især i mit arbejdsliv. Jeg er stor fortaler for, vi køber genbrug og får repareret det lækre tøj vi allerede har i vores garderober. 

Jeg er altid klar med gode råd og vejledning til omforandringer i din garderobe med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Jeg laver store som små ændringer i kundernes eksisterende garderober i form af tilretninger, omsyninger og reparationer, som skaber stor effekt. Der kæles for detaljen og nye tilføjelser og tilretninger bliver nøje gennemtænkt og integreret i det eksisterende design.

Ydermere arbejder jeg på mit eget brand MoNo, hvor jeg tryller gamle silhuetter om til nye i form af genbrugstøj, deadstock metervarer/restpartier fra produktioner og genbrugsmetervarer.

De fleste items er one of a kind og kan snart købes her fra siden.

bottom of page